Andreea Mantea, ruşinată de studiile pe care le are

Este una din cele mai indragite vedete de televiziune pe care o vedem ca moderatoare si gazda in cele mai elevate emisiuni. 

Usurinta cu care stie sa conduca un dialog sofisticat cu pitipoance si cocalari adusi pe post de invitati, dovedeste ca Andreea nu si-a batut joc de anii in care un tanar acumuleaza cele mai multe cunostinte.

A terminat liceul cu brio, luand nota 7 la Bacalaureat, ceea ce arata ca i-au placut cartile insa nu a avut curiozitatea sa le si deschida. Cine ar fi crezut ca o fetita care a luat nota 5 la limba romana, proba orala, va ajunge sa traiasca din vorbitul acestei limbi in fata camerelor de filmat, devenind astfel model pentru milioane de adolescente?

Examenul pe care Andreea il considera hotarator pentru cariera ei a fost castingul in urma caruia a putut sa apara in paginile revistei Playboy.

Cu toate ca acum castiga mai mult decat un chirurg care si-a tocit curul si coatele cu invatatura, frumoasei brunete ii pare rau ca initiativa ei din tinerete este interpretata eronat de oamenii invidiosi care inca o considera ´’o femeie usoara´´, chiar daca e ditamai vedeta.

„La vremea aceea, abia dacă aveam 19 ani. Încă nu deschisesem ochii, nu ştiam cât de obtuză şi de rea poate să fie lumea, nu ştiam că percepţia cu care te alegi ulterior este: „Ai pozat în Playboy, eşti o târfă”. Eu am fost aleasă dintre 500 de fete şi m-am simţit foarte flatată. Îmi pare rău că de atunci, dintr-o prostie a tinereţii, m-am căptuşit cu un război surd, pe care-l duc zi de zi. Pentru că zi de zi trebuie să mă lupt să demonstrez că nu sunt o femeie uşoară, ci o femeie tânără, dornică să înveţe, dornică să-şi croiască un drum solid în viaţă, prin forţe proprii”.
 

Comentarii