Andreea Esca, mândră de maneaua lansată de fiica sa, Alexia: "Am aur în vene, frate, 24 de karate" - VIDEO

Simpatica Alexia, ajunsa celebra pentru incomensurabilul ei talent de a fi odrasla celebrei prezentatoare de stiri, Andreea Esca, continua seria de surprize cu care si-a obisnuit fanii.

Daca despre facultatea pe care zice ca o urmeaza nu se stiu prea multe, ei bine, cand vine vorba de pasiunile ei extrascolare, Alexia iti poate vorbi o zi intreaga fara sa ia pauza. Chiar daca si-a exprimat public marea dragoste pentru haine si cosmetice, fiind iubita unui imens muzician precum Mario Fresh( sau cam asa ceva) nu avea cum sa nu fie atrasa si de acest frumos domeniu in care a debutat cu o melodie ajunsa in top 3 din primele minute ale difuzarii.

Alexia povesteste in versurile sale minunate ca poarta ´´adidasi Versace, are aur in vene, 24 karate si ca ea insasi este golden, golden, golden, frate”. Mesajul social a fost atat de profund si puternic incat, dupa primele ´’like´´-uri, a fost sunata de Salam, Guta si Vijelie pentru niste colaborari de lunga durata.

Pentru ca Alexia sa nu se simta stinghera printre noii sai colegi de breasla, Andreea Esca i-a cumparat instantaneu un Mertzan tras in foita de aur si batut cu nestemate si i-a promis ca ii va promova nuntile si botezurile antamate in fiecare jurnal de stiri de la ProTv.

Comentarii