Ana Maria Prodan şi-a luat pisică Sfinx căreia i-a implantat păr de 83000 euro!

Pentru ca a simtit o oarecare plictiseala in randul fanilor ei, saturati de cata veverita le-a aratat de-a lungul anilor, celebra impresara, Ana Maria Pordan, a incercat o variatiune pe aceeasi tema, zoo, si si-a achizitionat o pisica din rasa Sfinx. Fiind cheala din nastere, biata miorlaitoare, arata de parca i-ar fi scapat stapana oala de ceara in timp ce se epila.

Convinsi ca a jumulit-o ca pe gaina de ciorba ca sa nu-i faca par prin casa, internautii au criticat-o pe Ana si au sfatuit-o sa-si interneze pisica la ´´nebuni´´ fiindca nu arata a fi in mintile ei.

Un exemplar ca Enzo costa si 2000 de euro insa faptul ca nu are blana il face sa piarda rapid o cantitate mare de caldura corporala ceea ce a pus-o pe Prodanca la cheltuieli suplimentare pentru a mentine temperatura optima in locuinta. Dupa ce i-a venit factura la gaze pe septembrie, dublu fata de cat a platit anul trecut in februarie, excentrica vedeta s-a hotarat sa-i faca pisicii iubite implant de par.

A  apelat la aceeasi clinica din Turcia unde s-au tratat de chelie Catalin Maruta si Mihai Traistariu. Pentru numai 83 000 de euro, specialistii din Istanbul i-au facut un cojoc lui Enzo de juri ca e tarina Rusiei cand se plimba cu sania, imbracata in palton de vulpe argintie.

Comentarii
Vezi și