Ana Maria Prodan, lux orbitor la un depozit de lemne

Aflata pe Soseaua Chitila la un depozit pentru a-i achizitiona lemne si carbuni de foc unei rude sarace, Ana Maria Prodan, amabila si populara, a stat de vorba cu toata lumea. Sirul de carute, camioane si carucioare de butelii masura cativa kilometri asa ca discutia cu indragita vedeta s-a lungit destul cat sa atinga numeroase domenii.

Dăncilă a făcut-o să plângă pe Anamaria Prodan! Are genţi de 100.000 de dolari, care îşi schimbă culorile în funcţie de taior!

S-a vorbit despre politica, fotbal, sex si, pe final, despre pasiunea ei cea mai mare: cumparaturile. Oricum, toti cei prezenti observasera din primul moment ca-i place sa arunce cu banii. Prodanca era de un lux orbitor chiar si cand facea shoppingul de carbuni. Purta haine si accesorii de peste 600 000 euro. Numai geanta care-i atarna pe brat costa vreo 80 000 euro, fiind un Hermes din piele de crocodil nenascut.

Unghiile, de la o firma de prestigiu din Elvetia, erau din platina, batuta in mii de diamante. In momentele cand ducea mana la nas, luminitele reflectate de diamante, inundau gardul depozitului ca un glob de discoteca. Pana si semintele pe care le spargea in stil american, erau trase in foita de aur. Le luase dintr-un magazin exclusivist de bijuterii bio din Milano si cica faceau bine la bolile de inima si ficat.

´´Cumpar orice si niciodata nu ma uit la pret, a recunoscut ea. Dar sa nu mai vorbim despre ce am pe mine ca si asa ma barfeste lumea de fiecare data. Vreti sa ma injure si mai mult? A propos: cu cat dau astia roaba de carbuni?´´

(Foto: GSP.ro)

Comentarii