Alina Vidican, după transplantul total al feţei: "Trebuie să lucrez şi la creier"

Fosta sotie a lui Cristi Borcea isi traieste din plin viata americana, la Miami.  Tunata din cap pana-n greierii din gumariii ei de mii de dolari, frumoasa romanca isi umple ziua intre afaceri si educatia celor doi copii ce-i are amintitire de la taurul comunal.

Bolnav de inimă, Borcea nu ştie ce să mai facă cu erecţiile în închisoare şi cere eliberarea condiţionată!

Cu toate ca, la prima vedere, nu-i lipseste nimic, Alina povesteste, cu tristete, apropiatilor ca nu se simte total implinita atata timp cat nu are pe cineva drag langa ea, care s-o dezmierde si s-o respecte, macar cum a facut-o Cristi.

´´Imi doresc din suflet inca un copil dar nu vreau s-o fac cu oricine si, doar asa, ca ne-am ars intr-o noapte inveselita de alcool. Acel cineva trebuie sa fie potent atat sub plapuma cat si la banca, dar e musai sa-mi inspire si dragoste si recunoastere.

Din pacate aici e patria smecherilor si e foarte greu sa prinzi unul la fel de prost ca Borcea care, dupa ce te rupe-n muta, sa te lase si sa-l mulgi de lovele. Mi-am facut toate operatiile posibile ca sa arat ca vedetele locale dar, pentru a  prinde pestisorul fermecat, mi-e clar ca trebuie sa-mi lucrez si creierul. M-am inscris la un cerc de sah, la unul de scrable si mi-am luat cateva ore de aritmetica, clasele 1 si 2. E foarte complicat, dar io incerc,´´, a declarat indragita vedeta.

 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii
Vezi și