Adevărul cutremurător despre copiii lui Cătălin Botezatu. Unul dintre băieţii lui este acum fetiţă

Este de notorietate faptul ca lui Catalin Botezatu i-a placut tot timpul sa traiasca in lux. Si totusi luxul de a fi tata pentru toti copiii pe care-i are "din ale tineretii valuri", i s-a parut un hobby de-a dreptul exagerat. In ciuda faptului ca a fost mereu foarte discret in legatura cu urmasii sai, designerul a recunoscut ca are doi cu doua mame diferite.

Ca urmare a declaratiilor facute public, a mai aparut insa o doamna, Ileana, in varsta de 49 de ani, care sustine ca si ea are un copil cu indragita vedeta.

In 1988 eu eram croitoreasa de buzunare la Apaca si el manechin la doamna Zina. Ne-am placut din prima si ne-am iubit cinci luni de zile ca nebunii, relatie in urma careia a aparut un baietel. Catalin nu a vrut sa-l recunoasca intrucat el isi dorea pe atunci o fetita. Vreau sa-l instiintez pe aceasta cale ca Georgica al nostru s-a operat la Amsterdam, cand a implinit 18 ani ,si in prezent este exact asa cum si-a dorit taica-sau. Teresa, cum il cheama acum pe fiul nostru, este femeie maritata, la casa ei, cu serviciu si familie si locuieste in Rotterdam. Deci daca marele designer vrea sa-l cunoasca pe fi-su, o poate intalni acolo", ne-a povestit doamna Ileana cu lacrimi in ochi.

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii
Vezi și