5 ani de la dispariţie: Top 10 glume despre monumentul nazal al Andreei Tonciu!

Pentru că, după operaţia de rinoplastie (rinoceroplastie în cazul său), Andreea Tonciu şi-a pierdut tot farmecul, intrând în depresie din cauza dezinteresului televiziunilor faţă de prezenţa sa în platouri, prietenii s-au obişnuit anual să organizeze câte un parastas simbolic pentru fosta sa podoabă nazală, eveniment în cadrul căruia, pentru a o înveseli, obişnuiesc să-i reamintească bancurile ce au transformat-o, dintr-o simplă asistentă de platou, în legendă:

1. Tonciu a avut mereu interzis la piscină. Dacă înota pe spate speria copiii pentru că semăna cu un rechin.

2. Când ieşea la plajă, dimineaţa, Tonciu făcea rost rapid de câteva şezlonguri goale. Nimeni nu voia să stea la umbra nărilor ei decât după ora 12.

3. După rinoplastie NASA a confirmat, nasul Andreei Tonciu nu mai era vizibil din spaţiu. 

4. Operaţia a durat două zile. Câte una pentru fiecare nară. După sutura finală, echipa de chirurgi a intrat în concediu medical.

Vezi şi Ce nas avea Andreea Tonciu înainte să intre pe mâna falsului chirurg italian, pe vremea când încă era parcagiu! 

5. Din ce au tăiat din nasul Andreei Tonciu, doctorii chirurgi au transplantat trei nasuri complet normale altor pacienţi. 
 
6. În sfârşit Andreea Tonciu a declarat că, după operaţie, poate să îşi vadă lungul nasului. 
 
7. Înainte de operaţie, vecinii de bloc îi puteau trânti uşa în nas Andreei Tonciu din momentul în care ea se afla încă pe trotuar. 
  
8. Cheltuielile nu s-au oprit după operaţie. Tonciu a trebuit să-şi cumpere aspirator. Înainte nu avea nevoie, când respira aspira toate scamele de prin casă. 
  
9. Vibrocil, Olynth şi Bixtonim au scoz din fabricaţie, după operaţia Andreei Tonciu, sprayurile nazale de 2,5 litri. 
 
10. Tonciu şi-a cumpărat S-Klasse cu banii pe care i-a economisit în 5 ani, nemaifiind nevoită să plătească tunsul părului din nas.
Comentarii
Vezi și