Veste bună pentru toţi românii: Concertul de Anul Nou de la Viena se va muta la Videle!

Dupa petrecerea de Revelion care nu prea i-a facut bine, de la niste sarmale foarte sarate si un molan prea mult, premierul Dancila a fost la ciorba de dregere, la varul ei Vasile, cu care-si sarbatoreste impreuna ziua onomastica de cand erau copii.
 
Intre doua feluri de mancare, Viorica, cu mintea ratacita la cine stie ce ganduri pentru patrie, se juca pe telecomanda televizorului si, din greseala, a dat pe TVR unde era Concertul de Anul  Nou de la Viena. ”Stii ce bani scot astia, verisoaro, cu tarafu´ asta? Il transmite, ai dracului, in toata planeta si ia drepturi de autor de la toate popoarele”, i-a explicat varul Vasile ducand cescuta cu tuica fiarta sub nas.
 
In acel moment Vasilica a avut o sclipire de geniu.”Auzi, ba, Vasile? Cu ce zisesi tu acusi imi dadusi o idee nemaipomenit de escelenta. Dupa discutia care a avut-o presedintele Livu despre firmele mari care nu lasa profitu´ aici, la noi, io o sa-i propun sa le zica austriecilor sa nea dea noua serbarea asta, ca sa-i lasam in pace pe aia de la OMV. Lautari avem si noi, Dunare cu valuri e si la Turnu, asa ca o sa facem ”Concertul de Anul Nou de la Videle” , care o sa-l dam pe Antene si RTV, si-o sa ne umplem de bani. Chiar acu´ il sun pe Livu in Maldive sa-i fac prima bucurie pe anu´ asta”, a zis Viorica, topaind intr-un picior de mandrie.  
 

Comentarii