Revelion dramatic: Un urs turbat a făcut prăpăd la un hotel din Buşteni!

Afacerea cu hoteluri si pensiuni pentru animale de companie a cunoscut o dezvoltare uimitoare. Tot mai multi romani prefera sa-si duca prietenii necuvantatori in astfel de locuri atunci cand nu-i pot lua cu ei. La pensiunea ´´My love´´ din Busteni au fost cazate 19 pisicute de sarbatori. Vacanta se anunta una perfecta pentru frumosele feline. In biletul platit de stapani intrau, pe langa mese obisnuite si cazarea, diverse evenimete si chiar masa de revelion.

Din pacate, in noaptea dintre ani, cand petrecerea era in toi, cu bucate alese si manele date la maxim, la poarta asezamantului a aparut un urs. Era ceva absolut normal pentru o localitate de munte, in timpul sarbatorilor de iarna. Cateva pisicute au crezut ca este vorba de colindatori veniti cu ´´ursu´´ si au iesit afara.

Masacrul ce a urmat nu se poate descrie in cuvinte. Cinci pufuleti si-au pierdut viata instantaneu in ghearele ascutite ale fiarei dezlantuite. Dupa ce a aflat ce si cum s-a intamplat ,stapanul uneia dintre ele, celebrul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, a inchis hotelul si a demarat o ampla ancheta.

´´Kity a mea a fost crescuta cu Florin Salam nu cu Guta sau ce rahat de muzica ati pus voi in noaptea de Revelion. De la Guta s-a speriat mititica si a ajuns in gura ursului. Dar, lasa, ca rezolvam noi, ´tu-va-n cur cu hotelu´ vostru de 5 stele´´, a amenintat, plin de spume, omul politic.

Comentarii