Nadia Comăneci şi Ion Dolănescu, dragoste ca-n filme!

La cea de-a 76-a editie a Globurilor de Aur am avut bucuria si mandria sa o vedem pe covorul rosu si pe vedeta noastra incontestabila, Nadia Comaneci.

A stat de vorba cu Melissa McCarthy, Jeff Bridges si Richard Gere, a zambit si s-a fotografiat cu Daniel Craig si Antonio Banderas. Pe scurt: o mare stea printre stele de acelasi calibru. Si totusi, Nadia n-a avut niciodata privirea mai plina de fericire ca in tinerete cand se poza pe ascuns cu iubirea ei secreta, maestrul Ion Dolanescu.

Cele doua staruri mioritice au fost protagonistii unei iubiri ca-n telenovelele venezuelene. S-au iubit cu foc si patima prin anii ´80 si, spun apropiatii, au fost la un pas de casatorie. Domnul Ion chiar comandase la Ruse verighete groase, de cate 15 grame fiecare, cum era moda pe atunci. Cand cei doi amorezi vroiau sa scape de agitatia Bucurestiului, fugeau langa Focsani, la ”Finul de la Garoafa”. Acolo, in gospodaria de la tara, Nadia il dezmierda pe Johnny (cum ii zicea ea lui Dolanescu) facand diverse acrobatii invatate la sala: alerga pe gard fara sa se tina de nimic, mergea pe franghia de rufe, dansa in lucerna cu maciuci din coceni de porumb, se invartea pe bara de la grajd sau se distra c-o tsukahara-n paie si cate alte nazdravanii.

In acele momente, Johnny, o privea incremenit de dragoste si nu-i venea sa creada ca ´´Zeita de la Montreal´’ e topita dupa dansul.

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii