Mihaela Rădulescu a tăiat porcul pe pista de Formula 1!

De cand s-a combinat cu Felix, saritorul din stele, Mihaela Radulescu traieste la Monaco o poveste de dragoste ca in cele mai romantice filme americane.

Se stie ca diva este pasionata de sporturile extreme, ceea ce o si tine in forma asta de liceana rebela. De curand s-a inscris la cursurile de pilot profesionist de curse. A inceput ca sofer pe autobuzul Nisa- Monte-Carlo-Paris si retur.

Dupa numai doua saptamani a ajuns sa scoata, pe circuitul aflat la o aruncatura de bat de casa lor, timpi mai buni decat multi barbati cu vechime in domeniu. De Craciun vedeta a postat o fotografie cu unul din bolizii primiti cadou chiar de la sotia celebrului Schumacher, cu care se cunoaste foarte bine de la piata si de la batatorul de covoare.

Relatia celor doua se intarise atat de mult incat, de cativa ani, cumparau porc impreuna pe care, invariabil, Mihaela il prepara ca la ea, in Moldova natala. Parerile internautilor au fost impartite. Unii au zis ´´wow´, altii au urlat ´´Huo!´´. Cei mai multi insa au considerat ca Mihaela vrea sa-i epateze cu opulenta in care traieste si considera ca, daca era o femeie normala la cap si o patrioata sincera, ar fi vandut imediat masina aceea de lux si ar fi cumparat sorici si paine la amaratii din tara. Din Romania, normal.

 

Comentarii