Marii infractori nu se ocupă de teme mici

Dupa ultimele zeci de aparitii in public ale patriotului, taran simplu dar demn si cinstit, Liviu Dragnea, imi pun tot mai serios problema daca baiatu´, avand ibovnica tinerica, n-a scapat, cum e la moda, la iarba, prafuri si alte alea. Minte atat de pueril incat sunt convins ca-si fac cruce cu limba in cerul gurii si slugile lui platite sa dea din cap aprobator la orice gogomanie ii scapa de sub hamsterul afumat de tigari.

´´Raportul MCV si rezolutia parlamentului European sunt teme mici, nu ne intereseaza. Noi ne ocupam de problemele importante ale Romaniei: spitale, scoli, infrastructura , predictibilitate pentru mediu de afaceri´´, a recitat cu privirea pierduta, copilul Livache, venit bolnav la scoala.

Deci el si ai lui nu se ocupa exclusiv de legi  care sa-i scape pe infractori, cum zic prostii aia de la UE, ci de bunastarea poporului. Acum se explica de ce au facut ZERO centrimetri de autostazi, ZERO spitale, ZERO scoli si CANCI mediu propice intreprinzatorilor particulari. S-au luat cu treaba, saracii, si au uitat total de necajitii care au furat si isi doresc nespus sa nu faca puscarie.
 

Comentarii