După incidentul de la Ateneu fiul Vioricăi Dăncilă nu se mai desparte de cravată!

Multa tastatura s-a batut pe tema ´´gatului golas de Videle´´, al de-acum celebrului pui de gostat Victor Dancila. La gramada de critici si mistouri pe care le-a primit pe net, baiatu´ mamii a reusit, prin replica-i de semianalfabet obscur, doar sa ne aminteasca ce elevi slabi a dat societatii, familia sa.

´´Bai, lache, n-aveai si tu o cravata prin casa?´´ il intreaba civilizat cineva.´´Nam ba´´ ii raspunde agramat si arogant lache de Teleorman, exact in stilul consateanului care i-a adus in capitala. Stim ca la Videle e normal sa porti camasa peste cojoc, ciorapii flausati in slapi, sacoul pe bustul gol si iti pui cravata doar cand esti chemat la tribunal dar, mai, fratilor, daca tot v-a impins nasu´ Livu la oras, mai intrebati si voi cum sta treaba prin zona.

Informatii de ultima ora ne arata ca, totusi, baiatu´ lu’duamna Vasilica a invatat ceva din critici si se straduieste sa se adapteze mediului in care, fara vrerea lui, incearca mamica sa-l insurubeze.

Se pare ca dupa incidentul de la Ateneul Roman, Victor nu se mai desparte de cravata nici in situatiile in care nu ar trebui sa o poarte.

Comentarii