Descoperire macabră la PSD

Dupa ce organizatia PSD Dambovita si-a anuntat sustinerea totala a presedintelui exclus, Adrian Tutuianu, o alta, la fel de puternica, organizatia PSD Ialomita, procedeaza la indigo, hotarata sa-si apere seful mazilit, Marian Neacsu.

Si acum vine bomba! Membrii revoltati de trista soarta a conducatorilor lor, considera ca cele doua excluderi sunt abuzive si neintemeiate, fapt pentru care vor depune o contestatie la, ATENTIE, Comisia de Etica a PSD. Stergeti-va bine ochiii si mai cititi o data! Va vine sa credeti ca exista asa ceva? Etica la PSD? E ca si cum la o crescatorie de gaini ai angaja o meduza ca sa le invete sa inoate ´´stilul delfin´´. 

Sau ca si cum ai incerca, intr-o seara romantica, sa intretii flacarile din semineu cu o galeata de apa. Pe bune! De orice i-as fi crezut in stare pe hiper-bogatii reprezentanti ai celor super-napastuiti, dar ca sa-si faca o asemenea comisie, mi se pare de domeniul fantasticului. Dar poate este vorba de o etica a hotilor prin care sa fie batjocoriti si pedepsiti cei care fura prea putin sau cei care sunt prinsi de organele legii si atunci totul ar avea o logica, caz in care ´´alesii majoritatii’’ ar merita aprecieri deosebite pentru o organizare de exceptie.

Comentarii
Vezi și