BOMBĂ în televiziune. Super-vedetă negociată ca la târgul de animale

De fiecare data cand o vedeta a plecat de la un post de televiziune la altul, s-a facut atata  tam-tam in presa de parca s-ar fi mutat America din nou in coasta Africii, cum era acum milioane de ani.

Tot timpul s-a exagerat acest fenomen, pentru a-i prinde pe naivi in mirajul breaknews-ului. Ei, bine, de data asta chiar e vorba de o bomba nucleara pe piata media. Dupa ce a refuzat sa-l linga pe varan in emisiunile sale de divertisment, cum fac absolut toti ceilalti angajati, obligati prin contract la anilingus, Dan Negru se gandeste sa semneze cu noii proprietari ai Prima Tv.

Deocamdata se vorbeste doar pentru prestatia de Revelion, nisa la care Dan e tatic de doua decenii. Singura problema care intarzie parafarea contractului este petitia de nemultumire semnata de sutele e manelisti care i-au asigurat succesul domnului Negru, la toate puntile dintre ani.

´´Imi bag, ma scuzati, picioarele in Prima ca n-a auzit nimeni de televizoru´ asta. Noi vrem pe canal mare, cu ratin baro, sa ne creste tarifu´ p-orma la cantari´, a explicat marele impresar Dan Bursuc.

 

Comentarii