Bahmuteanca şi-a dus rejuvenata la băi!

Dupa sarbatorile de iarna, a caror vedeta, cu toata pesta africana, ramane traditionalul porc, foarte multi crestini aleg diferite metode pentru a da jos kilogramele in plus.  Statiunea Baile Felix e plina tot anul insa in perioada asta, efectiv, n-ai unde sa arunci o jumara. Mii de turisti zac in piscinele cu apa termala asteptand sa li se topeasca fleicile. Niciodata nu au aparut pete de ulei pe luciul apei, parvenite de la suncile fierte ale clientilor, dar daca legenda vinde, show-ul merge mai departe.
 
Printre mogaldetele plutitoare, anul acesta, a fost vazuta si indragita vedeta de televiziune Adriana Bahmuteanu. La o discutie intre patru ochi, Adriana ne-a asigurat ca nu din cauza banilor a dat insulele exotice pe Baile Felix ci pentru ca doctorul i-a recomandat apele de aici care-s cu adevarat miraculoase.
 
”Dupa ce mi-am facut rejuvenarea vaginala, partenerii de dragoste mi-au spus ca au o teama si se inhiba ca in cazul unei fetite de clasa cincea. Va dati seama cat ma deranjaza chestia asta. Tocmai d-aia am venit la Felix, deoarece apele termale ma mai dilata putin”, ni s-a destainuit non-conformista diva.
 

Comentarii