Antena 1 e în colaps: va pierde o vedetă de prim rang!

In curand, postul generalist al apreciatului profesor Dan Voiculescu, va pierde o vedeta a carei simpla aparitie ridica audienta pana la cer. Din pacate, specialistii dau ca sigura informatia  cum ca, din punct de vedere medical, nu s-ar mai putea face nimic.
 
Mare fericire mare pentru prezentatoarea emisiunii ”Acces direct”, Simona Gherghe, pentru ca este din nou insarcinata. Vestea minunata este insa umbrita de faptul ca, daca vedeta va avea aceleasi probleme  ca la prima sarcina, situatia nu este deloc roz. ”Prima sarcina am dus-o foarte greu. Mi-am facut injectii in burta din prima zi si pana am nascut. Singura mi le faceam”, declara Simona, infricosata ca situatia s-ar putea repeta.
 
Medicii sunt increzatori asa ca pana la urma problema cea mai grava ramane colegul ei de emisie, bietul Alex Velea, care nici cu 5 promptere in fata nu leaga doua vorbe. E adevarat, aparatul asta in care se deruleaza scriptul unei emisiuni te ajuta dar tu ca mare vedeta trebuie sa indeplinesti o mica formalitate: sa stii sa citesti atat de bine incat telespectatorii sa fie convinsi ca vorbesti liber si ca vorbele iti vin de la tine din cap.
 
Singura solutie, au opinat medicii de specialitate, ar fi ca Alex, zis si ”Muzeul picturii foarte naive pe doua picioare”, sa-si faca zilnic o injectie in moalele craniului. Poate dupa tratament o sa ni se para si noua, prostilor nevedete, la fel de frumos si destept cum il vede Antonia. 
 

Comentarii