Victor Ponta fură curent: vezi ce noi poze cu Dragnea şi Statul Paralel vrea să scoată pe piaţă Mesia de la ProRomânia!

Blatul lui Dragnea cu o parte din contestatarii săi, strânşi vinerea trecută la judecata CEx-ului, l-a dereglat în mod real pe Victor Ponta, cel care a început să fure curent în mod necontrolat pe propria pagină de Facebook. Băiatul de mingi al lui Năstase, care i-a suflat perna de sub fund lui Mircea Geoană cu jacuzzi-ul lui Sorin Ovidiu Vântu, a început brusc să se vadă un adevărat Mesia al României, singurul apt să salveze ţara de la ”ruşine şi dezastru”.

”PSD a pierdut / Dragnea a câştigat / ultima speranţă de reformă din interior a dispărut/ ProRomania a câştigat pentru că rămâne alternativa curata şi competentă la mafia lui Dragnea!”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook, ameninţând, în cazul în care Daddy nu îşi va da demisia, cu doi noi fotografii în care Dragnea apare împreună cu reprezentanţii Statului Paralel. 

Una dintre mărturiile foto, în posesia căreia am reuşit să intrăm, îi înfăţişează, după cum se vede, pe George Maior şi Liviu Dragnea punând la cale în Bârlogul Lupului, contra unui bilet dus cu destinaţia Costa Rica, non-combat-ul german din România datei de 23 august 1944, care urma să asigure, 50 de ani mai târziu, intrarea pe scena publică a celor doi. Cea de a doua, încă păzită cu străşnicie de Ponta, se anunţă a fi un instantaneu în care Coldea, Dragnea şi Bicilis, trădătorul lui Decebal, deturnează tezaurul dac către conturile baronilor PSD, pensiile românilor şi salariile bugetarilor, în perspectiva unei noi victorii electorale în 2020.

Comentarii