tetelejurnal

Tetelu si palestinienii

Salut la Tetelejurnal. Palestina si-a chemat ambasadorii din Romania, Austria, Sudan si Antartica sau, habar n-am, ca sa protexteze deoarece aceste tari sustine montarea ambasadei SUA in Ierusalem, care este oras sfant. Doamne, esti de acord cu aceasta montare de anbasada la Ierusalim sau nu?

- Nu ma intereseaza. Eu sunt si cu Israelul si cu Palestina. Copilul meu s-a nascut in Palestina si a fost ingropat in Israel.

- Ai dreptate, Doamne, uitasem ca mata ai fost prieten in tinerete cu o fata care statea in Palestina si care s-a mutat apoi in Israel unde s-a intalnit cu sfintii si l-a omorat romanii. Scuza-ma.  Daca o sa vreau, o sa ma duc si eu in vizita acolo deorece am observat ca dupa ce beau cateva beri pot si eu sa merg pe apă. Pe apă plată, bineinţeles. Deci, o data cu retragerea ambasadorului Palestinian de la Bucuresti apare urmarile la politica externa care o face Dragnea si Dancila. E adevarat, mare câcat nu pierdem noi ca se supara palestinienii , dar zic asa, ca chestie. Nici de castigat nu castigam nimic daca mutam ambasada. Doar daca ne cumpara Israelul cu totul si transforma Romania intr-un mare cazinou, ca si asa cazinourile de la noi este pline de turisti Israelieni in proportie de 90%. Dar parca vad ca noi o sa  ramanem la fel de prosti, doar ca in plus mai avem si niste scandal. Cum zicea si Traian Basexu, “singurul lucru care il obtinem este un risc mai mare de atentat de terorist in Romania”. Deci, nu vreau sa fiu pocit la gură, dar mare atentie la teroristi. Uite, ieri, la Iasi, de exemplu, vreo 50 de oameni a facut toxiinfectie alimentara de la niste shaorme si e in spital. Poate ca asta e un semnal. Daca de ciuda niste ixslamisti a pus bacterii de salmonelă sau de sifilix in shaormele alea? Am auzit ca de la salmonelă se umfla penisul de mori. E dezastru. Romania fiind cel mai mare consumator de shaorma cu de toate din lume, este foarte usor sa fie atacata cu salmonelă. Ne va durea penisul pe toti din cauza lui Silviu Zdragnea si a ideilor lui tâmpite. Deci mare atentie la shaorme, o perioada treceti pe ceafa de porc, deoarece islamistii nu se atinge de porc ca e prea gras. Pana data viitoare, likeuri si prietenie la toata lumea.

 

Comentarii