Teleormanleaks: Valiza cu rufe murdare sau scurtul drum al lui Dragnea către baie!

Pentru că săptămâna trecută Liviu Dragnea se grăbea să ajungă la baie, invitând, alături de el, jurnaliştii curioşi, Statul Paralel i-a pus la dispoziţie preşedintelui PSD un vehicul rapid, cu care să străbată în timp record dinstanţa dintre Kiseleff şi baia de la Rahova, nu cea de la Camera Deputaţilor:  valiza cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziţionat fizic şi informatic sediul firmei în 2017.

Ce conţine valiza compromiţătoare pentru Dragnea: 
 
Un hard negru în care a fost salvat tot conţinutul de 63,39 GB din computerul unui om-cheie de la Tel Drum.
 
Informaţie financiară: mii de facturi, contracte, bilanţuri, devize, procuri, acte constitutive de firme-fantomă, extrase de cont, ordine de plată, documente personale ale unor interpuşi, rapoarte de audit, tabele contabile etc.
 
14.800 de foto şi video de la evenimentele companiei cu personajele grupării şi standardul lor de viaţă, documente, selfie-uri, capturi de ecran cu discuţii – majoritatea provenind din backup-ul mai multor telefoane.
 
54.710 mailuri + ataşamentele de pe adresa de serviciu.
 
O tabletă Samsung P1000 Galaxy Tab din 2010 care i-a aparţinut directorului general Tel Drum, Petre Pitiş.
 
Agenda cu 980 de numere de telefon strânse în ultimii ani: “Băsescu”, “Hrebe”, “Dăncilă”, “Bănicioiu”, “Pieleanu” etc. Unul se remarca, scris cu pauză între majuscule: “L I V I U”.
 
Planurile detaliate ale unei proprietăţi-mamut din Alexandria.
 
Documentele firmelor-satelit care scot bani din Tel Drum.
 
Bilete de avion, pliante din excursii, rezervări, chitanţe de hotel.
 
Evidenţe contabile paralele structurate pe grup.
 
RISE Project, cei care, oficial au descoperit valiza misterioasă, au anunţat ca valiza a fost găsită de un localnic pe proprietatea lui. Apoi, a intrat în posesia publicaţiei.
 
Merită reţinut şi că Liviu Drganea are un nou termen în dosarul angajărilor fictive pe 5 noiembrie. Probabil că aceea este şi ziua când RISE va publica primul articol din ceea ce au numit Teleorman Leaks.
Comentarii