Surpriză totală: cine este de fapt Bogdan Ioan, câştigătorul trofeului Vocea României

Povestea fermecatorului castigator al Vocii Romaniei, a fost prezentata pe micul ecran ca fiind una de-a dreptul emotionanta. Normal, reteta telenovelelor turcesti nu da niciodata gres la telespectatorul roman.

A fost  inscris in concurs ca fiind un biet adolescent din Constanta, harnic si dornic de munca, fara nici un interes material. A declarat de nenumarate ori ca pe el nu-l atrag deloc banii, la acest concurs. Potrivit unor zonuri pe care noi nu le credem, dar trebuie sa le bagam in seama, Bogdan ar fi de fapt din Videle, nepot bun al Vioricai Dancila.

Ar fi studiat dansul sportiv la Turnu Magurele si canto cu maestrul Grigore Lese, la Scoala Populara de Muzica, Rosiorii de Vede. Toata evolutia lui la Pro Tv se zice ca ar fi fost facuta dupa un scenariu bine pus la punct de asa numitul ´´Grup de la Scrovistea´´, consultantii geniali ai lui Liviu Dragnea. 

Pentru ca Guvernul nu mai are bani de pensii, sunt cautate solutii dintre cele mai ciudate. In acest sens, spun contestatarii sai, ar fi fost fabricat si ´´marele castigator al Vocii´´: pentru a lua banii ProTV-ului care, sub amenintarea ca va fi inchis pana-n Revelion, a fost de acord cu ordinul politicienilor.

 

Comentarii