Ştefan Bănică Jr. va avea încă un copil. Cum au reacţionat fostele lui soţii: Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin!

La finalul unui concert sustinut pe 15 decembrie,  Stefan Banica a facut  marele anunt cum ca va fi din nou tata. El mai are doua bijuterii de copii, fiecare cu alta mamica, iar acum urmeaza sa stranga roadele ultimei iubiri (pana in momentul povestirii), cea cu Lavinia Parvu.

Milioanele de fani nu le-au uitat nici pe la fel de celebrele lui sotii, Mihaela Radulescu si Andreea Marin, si ne-au rugat daca e posibil sa le aflam reactiile la aceasta veste.

Le-am contactat separat dar culmea, le-am gasit, ca niciodata, impreuna. Intalnirea a fost stabilita exact in locul in care erau amandoua si, ca sa nu le pierdem, am alergat intr-un suflet. Cele doua ”foste Banica” erau la coada speciala cu cadouri luate pe punce de la Metro Militari. Nu venisera impreuna si nici acum nu comunicau insa, daca le vedeai de departe, pareau cele mai bune surori. Ambele ( deci ceva asemanare exista intre ele) achizitionau aceleasi cratite cu fund din ceramica.

Miha i-a dorit multa sanatate si ”sa fie, macar acum la 50 de ani, mai ponderat. Stie el la ce ma refer”, a zambit ea amar, facand semnul unui upercut. Zana Andreea, chibzuita in declaratii, ca de obicei, ne-a spus ca, de dragul fetitei lor, a sters cu buretele ”toate inadvertentele ce au dus la despartire”. Dupa care, si-a sters o lacrima din coltul ochilor, facand si ea, ca rivala Mihaela, semnul croseului.  

Comentarii