Şoc în Kuweit: L-a văzut în alb şi a crezut că e doctor! Vezi ce cadou i-a făcut Viorica Dăncilă preşedintelui Camerei de Comerţ!

După ce, în Dubai, Dăncilă a comis o nepoliteţe impardonabilă, oferindu-i lui Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepreşedintele şi prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite, nici mai mult nici mai puţin decât una bucată caserolă cu mici de porc fabricaţi la ferma lui Liviu Dragnea, episodul s-a repetat ieri în Kuweit.

La întâlnirea cu dr. Ali Mohammed Thunayan Al-Ghanim, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie din Kuweit, Dăncilă s-a prezentat cu un cadou neobişnuit: o cutie cu un pachet de cafea, o ciocolată, un deodorant şi un pachet de Kent lung, explicându-şi apoi, nonşalant, decizia: ”Păi nu este medic domnu' Al-Halim? Eu aşa am crezut. Că era îmbrăcat în halat alb şi am văzut că se semnează cu ”dr.” Şi-am zis că o fi făcut studiile la noi, în România, şi că l-ar impresiona sentimental un cadou, aşa, cum se dădea la noi, la doctori, pe vremea lui Ceauşescu...”
 

Comentarii