Scandal la RTV: Codrin Ştefănescu i-a arătat fără succes viceprimarului Bădulescu organul de Partid şi de Stat!

Schimb de replici incredibil în direct la România TV. Codrin Ştefănescu a intrat în direct la România TV la emisiunea lui Victor Ciutacu prin telefon şi a avut un schimb foarte dur de replcii cu Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei şi membru al PSD, care se află în tabăra Gabrielei Firea.

Totul a pornit de la acuzaţiile conform cărora Codrin Ştefănescu ar fi încercat să o saboteze pe Firea, încercând să contacteze mai multe persoane din partid pentru a nu mai vota proiectele Gabrielei Firea. În replică, Ştefănescu a încercat o demonstraţie de forţă: ”Voi propune excluderea din partid a acestui om. O voi propune pe Ecaterina Andronescu şef la PSD Bucureşti iar acest om să zboare din partid.”

Bădulescu l-a ironizat pe Ştefănescu, numindu-l trompetă şi amintindu-i un incident petrecut într-un restaurant în care acestuia i-ar fi fost frică de o confruntare directă cu viceprimarul lui Firea: ”Vagabontule, care eşti! Vrei să te duci să îmbârligi pe toată lumea. M-am dus azi după el la restaurant şi a fugit că asta ştie să facă. Am zis că vin azi să-ţi pun ciorba în cap şi-ai fugit p-acolo, şmechere care eşti!”

 

Comentarii