Patriarhul pefeu mută cu tupeu: Mercedesurile B.O.R vor fi înlocuite cu BMW-uri de teren pe motiv de infrastructură rutieră necorespunzătoare!

Înaintea parafării afacerii Băncii Patriarhale, Preafericitul Daniel a punctat decisiv pe piaţa contractelor superavantajoase pentru instituţia pe care o reprezintă. Din acest an, flota de Merţuri patriarhale, episcopale şi protoiereşti din întreaga ţară va fi înlocuită cu BMWuri de teren, motivul constituindu-l, conform surselor noastre din B.O.R., infrastructura rutieră necorespunzătoare raportată la nevoia tot mai acută de deplasare a înalţilor prelaţi în teritoriu.

Prima duzină de noi vehicule ale B.O.R a ajuns astăzi pe platoul din faţa Catedralei Mântuirii Neamului. Maşinile au fost cumpărate cu banii jos de către Patriarhie, urmând a fi distribuite de mâine către cele mai meritorii, prin activitatea lor, mitropolii şi arhiepiscopii, plata bolizilor către Patriarhie fiind programată a se realiza în sistem leasing, pe doi ani şi cu o dobândă modică de 150%.

Comentarii