Oana Lis, dezvăluiri intime fără precedent: "Sunt bună la pat, dar..."

Dupa ce a petrecut mai mult timp pe lumea ailalta, Viorel Lis s-a intors printre pamanteni, ceea ce i-a dat suavei sale jumatati o energie cum n-a mai avut din pubertate. Frumoasa sotie a fermecatorului personaj de can-can, posteaza fotografii sexy ( culmea, chiar ale ei) si povesteste detalii intime din dormitor.

"Sunt buna la pat dar e greu sa traiesti cu mine ca-s bipolara. Ma dedublez des si repede", ne avertizeaza Onuca cu o sinceritate debordanta.

Bine ca e buna la pat si nu la scaun, ca atunci ar fi fost de-a dreptul irezistibila. Oricum daca ar fi zis ca se dubleaza, de la o cola super-acidulata, o fasole- boabe nefiarta sau o galeata de jumari, n-ar fi fost nimic nemaivazut. Dar papusa noastra se dedubleaza. Asta e altceva, taticu´!

Deci cand ti-e lumea mai draga, te poti trezi in blana Oanei cu alta persoana, total diferita. Amatorii de iubire infinita cu superba blondina trebuie sa se gandeasca serios inainte de a-si da jos ciorapii si a urca in divanu-i de clestar. Va dati seama, stimate domn, ce soc puteti inregistra daca in timpul acuplarii, Oana se transforma in Borcea si va intoarce cu cracii pe umerii ei de fost manipulator-butelii?
 

Comentarii