Muntenegru - România: Aşteptată la meci de premierul muntenegrean, Dăncilă a aterizat pe aeroportul din Priština!

”O pasageră dezorientată aşteaptă pe aeroportul din Priština să fie preluată de oficialii muntenegreni pentru a fi dusă la meci!”. Acesta este titlul cu care televiziunea de stat din Muntenegru şi-a început principalul jurnal de ştiri, cel de la ora 19, acelaşi cu anunţul care a fost difuzat azi ore în şir pe Aeroportul Internaţional din Priština.

Invitată de omologul său muntenegrean să participe în această seară la confruntarea dintre naţionala de fotbal a Muntenegrului şi cea a României, Dăncilă a avut ambiţia să ia lucrurile pe cont propriu, reuşind să se facă dide cacao după ce a amestecat din nou Podgorica cu Priština, debarcând în consecinţă în capitala statului Kosovo.

Deşi între timp autorităţile kosovare s-au lămurit ce este cu personajul confuz şi iritat ce încerca în van să lege conversaţii cu personalul vamal (”Mi - prai ministăr of Rumenia. Hau ăbort iu?”), şansele pentru ca Dăncilă să mai poată fi văzută în tribune în această seară sunt egale cu zero, din pricina furtunii care face imposibilă aterizarea oricărui avion în capitala Muntenegrului, Podgorica.

Comentarii