Ministerul Educaţiei lansează pachetul de servicii ”Student Lux”. Vezi ce beneficii oferă!

În prag de debut al anului Universitar, la mare concurenţă cu facultăţile particulare, Ministerul Educaţiei lansează pachetul de servicii ”Student Lux”, menit a creşte atractivitatea ofertei învăţământului superior de stat. Deloc întâmplător, având în vedere segmentul de consumatori căruia i se adresează, dar şi ”aura” de agramaţi a ultimilor miniştri ai educaţiei, imaginea campaniei ”Student Lux” a fost desemnat a fi recunoscutul cadru didactic al Politehnicii Bucureşti, Ecaterina Andronescu.
 
Programat să fie anunţat chiar în perioada în care zeci de mii de studenţi stau la cozi interminabile şi dau şpăgi uriaşe pentru cazare, pachetul ”Student Lux” îşi propune în primul rând să amelioreze criza  locurilor din căminele de stat. Astfel, pentru 1.000 de euro achitaţi la casieriile universităţilor la care s-au înscris, studenţii vor primi cazare în camere cu patru paturi, duş şi chicinetă, iar pentru 2000 de euro vor obţine un studio cu pat matrimonial, jacuzzi şi bucătărie ultrautilată. 
 
Surpriza şi noutatea, în acelaşi timp, vine la nivelul serviciilor ce completează oferta de cazare. Atât cei care vor achita taxa de 1000 de euro cât şi colegii lor, mai cu dare de mână, care vor plăti dublu, vor avea incluse în pachet şi note de trecere pentru parţiale şi examene de an, pe toată durata studiilor, plus examenul de licenţă asigurat şi lucrarea de diplomă gata documentată, elaborată, printată şi legată în coperte de calitate.
 
Pachetul ”Student Lux” poate fi achitat şi în rate, însă, cei care vor plăti în avans vor avea suplimentar avantajul de a fi înscrişi pe liste în baza cărora, facultativ, la sfârşitul perioadei de studii, vor putea primi repartiţii în străinătate, conform pregătiri fiecăruia.
 

Comentarii