Ministerul Afacerilor Externe s-a fardat cu încă o beizadea

´´Orice parinte vrea sa-i faca un rost copilului sau´´, declara senin ministrul Daea dupa ce si-a angajat pupila intr-un birou caldut, pe bani publici. Pai, vezi, nea Petrica, de ce n-are ursu´ coada? Daca erai un taran sincer, cu bun simt si mare iubitor de agricultura , cum te dai cand imbarligi prostimea, ii faceai un rost ´´lu´ a mica´´ ca mulgatoare de oi la o stana in voga.

In echipa care pregateste presedintia Romaniei la Consiliul UE, i s-a facut un rost unei tinere de 22 de ani care a absolvit un curs de make-up. Pe Lorena Cazacu o recomanda obarsia teleormaneana, taticu´ Nicolae, director general in MAI, mamica Georgeta, consilier in Ministerul Agriculturii si unchiul Dragusin, primar de Alexandria.

Frumos CV, interesanta si vasta experienta diplomatica! Problema care se pune acum este daca bietul judet Teleorman ( pepiniera de genii a Romaniei) va mai avea resurse de oameni capabili pentru ca, sa nu ne mintim singuri, doar consatenii liderului PSD pot scoate tara din marasm. Ca s-o bage apoi in rahat.
 

Comentarii