Mihaela Rădulescu a dat lovitura

Dupa ce a renuntat la televiziunea din Romania, Mihaela face valuri la Monaco si se straduieste sa-si inchege o viata cat mai interesanta. Diva gateste moldo-mediteranean, iese cu rufele la garla din fata Palatului Regal, sparge lemne de soba, isi posteaza frumusetea trupeasca pe net, pune muraturi, strange araci pentru vie, schimba butelia ( la Nisa ca e mai ieftin ca-n Monte-Carlo), si prinde peste.

Pescuitul a devenit principala ocupatie fiindca iubitul ei, austriacul zburator, trebuie sa manance cat mai usor pentru a putea ajunge la serviciul lui, in stratosfera. Daca scapa la jumari, ramane lipit de Pamant. Mihaela practica acest stravechi sport si pentru a-i descoperi tainele intru-cat a primit o oferta fabuloasa de la Bollywood, unde se face o noua adaptare a peliculei ´´Batranul si marea´´.

Bineinteles ca, pentru ochii ei verzi, a fost invitata sa joace in rolul marii. Totusi, indragita vedeta, le-a propus, cu curaj, producatorilor sa-i dea rolul facut cu atata naturalete in 1958 de Spencer Tracy. Dupa ce i-a asigurat ca-l poate interpreta pe batran fara pic de machiaj, regizorii i-au crescut tariful imediat cu 204 dolari si i-au marturisit ca exact asta isi doreau de la ea insa le-a fost rusine sa faca ei propunerea.

 

Comentarii