Lidia Buble este bună arsă de soare, dar nici fezandată în aburi nu e de aruncat - FOTO

Cu ocazia demararii proiectului "Romania educata", presedintele Klaus Iohannis a subliniat importanta adaptarii sistemului de invatamant la cererea pietei in ceea ce priveste meseriile secolului XXI.

"Daca scoala nu pregateste copiii pentru noile meserii, Romania nu va prospera niciodata", a atras atentia fostul profesor. Sunt multi dintre romanii apti de munca ce nu vor sa lucreze de lene sau nu se pot reprofila pentru noile cerinte.

Insa, pe langa acestia, sunt numerosi tineri care au profitat imediat de oportunitatile vremurilor pe care le traim si au optat pentru indeletniciri foarte profitabile. Baietii trudesc la combinatii si fetitele isi arata rotunjimile. Printre mistoacele care au imbratisat acest frumos domeniu este si apetisanta Lidia Buble.

De curand a lansat un proiect de mare anvergura si a postat pe Internet fotografii cu ea goala in baie, printre aburii aducatori de vizualizari. In secunda doi s-a facut coada la usa contul ei ca la paine inainte de 1989. Piata a raspuns pozitiv la noul produs, deci putem spune ca Lidia s-a adaptat perfect cerintelor de care amintea Presedintele Iohannis.

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii