Justiţia lui Tudorel Toader: abia condamnat, violatorul de femei gravide se pregăteşte pentru recursul compensatoriu!

Avem inca o dovada ca cei care protesteaza de doi ani impotriva schimbarii legilor din Justitie sunt platiti de forte obscure, cu interese potrivnice tarii noastre. Printre milioanele de romani nevinovati care au ajuns, cum foarte corect sublinia domnul Dragnea, in inchisoare doar pentru ca asa a vrut statul paralel, se numara si tanarul Petru Batalan.

Pai, cum sa nu ne plece din tara cele mai valoroase vlastare dupa ce vad ca daca raman in Romania sunt luati de pe strada, fara vreo explicatie sau vina, si aruncati in temnita numai ca asa au inteles democratia unii ca Maior, Coldea si Kovesi.

Petru  Batalan a fost condamnat pentru violarea unei taximetriste. Recidivistul, care fusese eliberat conditionat dupa mai multe condamnari pentru violuri, a mai atacat o femeie, chiar in spital.

´´Inculpatul nu a avut nicio urma de empatie fata de persoana vatamata, sentiment care ii este total strain, nefiind impresionat de faptul ca aceasta plangea spunandu-i sa nu o mai loveasca pentru ca este insarcinata´’,se arata intr-unul din dosare.

Livulica! Zi, bre, clar ce trebuie sa facem si noi facem! Numai sa scapam tarisoara asta de nenorocitii care baga oameni nevinovati acolo unde, Doamne fereste, am inteles ca ar trebui sa ajungi si matale. Dati, stimate domn, o data amnistia si gratierea, ca nu mai putem trai fara oameni de valoare printre noi. Obligati-l pe domnu´ Tudorel Toader sa faca asta pentru milioanele de romani, ca nu l-ati pus acolo doar sa faca mistouri pe la televiziuni. Multumim anticipat!
 

Comentarii