Iulia Vântur, mai tare ca Shivana şi Vandana la un loc

Dupa Narghita, se pare ca inca o romanca e pe super val in divertismentul indian. Indragita vedeta Iulia Vantur a fost propusa pentru rolul principal in mult asteptatul film ´´ Radha Kyun Gori main Kyum Kaala´´.

Din cate am reusit noi sa traducem acest titlu, este vorba de o combinatie fericita intre Vandana, Ochii Shivanei, Lantul amintirilor, Prietenii mei elefantii si Vagabondul cu inegalabilul Raj Kapoor.

Iulica noastra a marturisit ca a primit sfaturi de cinematografie direct de la Salman Khan, acest Salam Florin al Indiei, doar ca putin mai brunet. Pentru interpretare, sexoasa blondina, a promis ca va incerca stilul inconfundabil al lui Amza Pellea in rolul lui Mihai Viteazul, cu vocea lui Emanoil Petrut.

Actor, regizor si cantaret de marca, Salman a cunoscut celebritatea pe plan international imbinand subtil scoala lui Cristian Mungiu, Marius Moga si a maestrului Bobonete.

De aceea i-a fost extrem de usor sa o invete pe eleva lui sa cante, sa danseze si sa se bata cu karatele, cocotata pe un autobuz sau tren, cum e obligatoriu in filmele indiene.

Comentarii