Grevă la B.O.R: Preoţii au ieşit în stradă după ce sute de tineri au declarat la ANAF că au dat mii de euro la biserici pentru slujba de cununie!

Protestatarii cer Guvernului Dăncilă şi ministrului Finanţelor să pună capăt deciziei ANAF de a trimite tinerilor căsătoriţi solicitări în baza cărora aceştia să declare ce relaţii economice au avut cu PFAuri, firme sau persoane fizice ori instituţii care le-au furnizat servicii nupţiale.

Preoţii spun că, în urma adreselor trimise de ANAF, sute de tineri au declarat în fals, ca răzbunare, că au dat mii de euro la biserici pentru slujba de cununie, trimiţând practic inspectorii fiscali să controleze şi să blocheze implicit treburile bisericeşti.

Nemulţumiţii din B.O.R ameninţă, în caz că guvernanţii nu vor lua nicio măsură, că vor proceda la afurisenii publice şi mega demonstraţii pe modelul #Rezist, în cadrul cărora galeriile de enoriaşi habotnici vor fi trimişi să ia cu asalt Palatul Victoria, după ce vor intoxica, în prealabil, plutoanele de jandarmi, cu fum de tămâie chinezească şi mir pe bază de ambrozie autohtonă.

Comentarii