Grevă generală la Metrou: Vezi cum vor circula trenurile începând de mâine!

Deşi Tribunalul Bucureşti a decis că greva de avertisment declanşată de Unitatea - Sindicatul Liber Metrou (USLM), în data de 15 noiembrie, este nelegală. Sindicaliştii anunţă că vor face grevă generală începând de miercuri, între orele 6.00 şi 16.00, ceea ce ar bloca total traficul în Bucureşti. Sindicaliştii au precizat ulterior şi că Tribunalul Bucureşti a respins cererea ca următoarele acţiuni de grevă să fie oprite în baza nelegalităţii grevei de avertisment, astfel că greva generală este legală. De asemenea, sindicaliştii spun că sunt dispuşi la negocieri, dar aşteaptă să afle cine va fi noul mininstru al Transporturilor
 
Primăria Capitalei a anunţat că va suplimenta transportul în comun, dar recunoaşte că nu va face faţă aglomeraţiei uriaşe de la suprafaţă. Conducerea Metroului face apel la angajaţii săi să continue negocierile şi să anuleze greva de miercuri.
 
Salariaţii Metrorex vor purta pe durata grevei brasarde cu însemne distinctive, iar trenurile vor circula pe timpul după amiezii şi al nopţii, între orele 16 şi 23, cu displayul digital afişând periodic mesaje specifice acţiunii de protest.

Comentarii