Elena Udrea e nimic! Dăncilă şi-a etalat genţile de 100.000 de dolari, care îşi schimbă culorile în funcţie de taior!

”Herpes Bikini Chameleon” este brandul de renume care-i ”îmbracă” accesoriile premierului României, Viorica Dăncilă. Oarecum reticentă, la începutul mandatului, în a-şi arăta public garderoba, Viorica Dăncilă este tot mai dezinhibată în această privinţă, mai ales de când Liviu Dragnea a început să-şi scoată tot mai des în primele rânduri achiziţia ultimul răcnet din gama secretarelor - logodnice, Irina Alexandra Tănase.

Chiar dacă nu a apăraut în pozele oficiale, modelul de mega poşetă ”Herpes Chamelelon” a fost plimbat de Viorica Dăncilă pe canapelele oficiale la câteva întâlniri de marcă în ultima vreme: cea cu premierul Macedoniei Zoran Zaev, cea cu prim-ministrul slovac Pellegrini, ba chiar şi la întrevederea de la Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis.

Geanta ”Chameleon”, modelul revoluţionar de la ”Herpes Bikini”, în valoare de 100.000 de dolari şi confecţionat din pielea versatilei reptile omonime, are proprietatea de a-şi schimba culoarea în funcţie de nuanţa costumului deţinătorului. Spre comparaţie, Hermes Birkin Crocodile, o făcătură din aligator chinezesc ce imită produsele Herpes, şi pentru achiziţia căreia Elena Udrea a căzut în plasa procurorilor, costă doar 50.000 de dolari şi mai şi muşcă dacă nu este hrănită cu carne de pui de trei ori pe zi şi nu este scufundată în cadă măcar dimineaţa şi seara.

Comentarii