Dezvăluirea zilei! S-a aflat! “Viorica Dăncilă a avut o relaţie cu Liviu Dragnea”

Marian Vanghelie: “Vocea şi talentul”, armele Vioricăi Dăncilă

 

“Viorica Dăncilă a fost o relaţie din tinereţe a domnului Dragnea”, afirmă Marian Vanghelie, potrivit Realitatea TV. Invitat la Prime Time News, fostul primar al Sectorului 5 a vorbit despre motivele pentru care Dăncilă n-are ce căuta la Palatul Victoria.

Singurele lucruri care o recomandă pentru funcţia de premier sunt „vocea şi talentul”, a remarcat, ironic, Vanghelie.

Fostul edil a afirmat că, în afară de loialitate faţă de grupul de persoane şi interese constituit în jurul lui Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă nu are nicio altă calitate, cu atât mai puţin acelea necesare unui şef de guvern.

 

 

Viorica Dăncilă, despre relaţia cu PSD şi cu Liviu Dragnea: ”Sunt exagerat de fidelă partidului”, a spus premierul României, precizând că nu este dependentă de textul scris şi de multe ori preferă şi consideră că îi este mai bine să îşi spună ideile liber.

”Sunt exagerat de fidelă partidului”, a spus Dăncilă, precizând că a lucrat cu Liviu Dragnea. ”Am cunoscut şi succesul şi eşecul. Am pierdut primăria Videle, am pierdul mandatul de senator cu o sută şi ceva de voturi”, a mai spus ea.

Despre relaţia cu Liviu Dragnea, aceasta a precizat că Liviu Dragnea nu promovează o persoană nici pe prietenie sau că o cunoaşte de mult timp, ci pe criterii de competenţă.

”De rezultatele guvernării depinde soarta partidului. De ce credţşi că m-ar fi susţinut, dacă considera că nu pot să pun în aplicare programul de guvernare?”, a mai declarat şefa Executivului.

”Am lucrat de atâţia ani cu Liviu Dragnea. Lucrez de 14 ani cu el, vin de la Teleorman. Nu ar fi promovat pe cineva în care nu crede”, a afirmat ea.

Potrivit Vioricăi Dăncilă, Dragnea nu a vrut să mai greşească, după ce unii oameni nu s-au ridicat la aşteptările partidului.

Ea a comentat şi criticile care i-au fost aduse imediat după instalarea în funcţia de premier. ”Este foarte dureros să vezi că omul încearcă să te descrie, deşi nu te cunoaşte, într-un mod în care tu nu te regăseşti şi cei care te cunosc ştiu asta. Nu am jignit niciodată, nu am criticat şi nu am spus cuvinte rele despre un om. Nu m-am schimbat de când sunt premier. Mă raportez la ce cred eu că dă decenţă”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea a mărturisit că şi cei din familia sa au fost supăraţi din această cauză. ”Erau indignaţi, se gândeau la mine, la ceea ce simt şi eu mă gândeam la ce simte familia”, a spus Dăncilă.

Comentarii