Detalii incendiare despre punerea pe liber a lui Florin Busuioc

Se intampla lucruri foarte ciudate in ProTV cu rubrica meteo. Desi a fost externat din spital, indragitul interpret de temperaturi, Florin Busuioc are interzis de a aparea pe ecran.

Decizia secretă a Pro-Tv-ului: "Pentru domnul Florin Busuioc a trecut vremea!"

Ramona Pauleanu, fata care ii tine locul, incearca din rasputeri sa draga busuiocul insa, slaba pregatire in a citi promterul, se simte. Milioanele de telespectatori, fani impatimiti ai lui Florin, au inaintat deja o plangere la Tribunalul Sectorului 3, in care cer desecretizarea cazului si readucerea pe post a adevaratului prezentator meteo.

"Nimeni nu le ghicea ca domnu´ Busu. Cred ca in cinspe ani de cand sunt membru al Fan-Clubului Busuioc- comuna Racari, nu l-am auzit sa greseasca vremea decat in vreo doua randuri: o data m-a facut sa-mi pun paltonul intr-o zi de iulie ca a zis ca o sa ninga si alta data nu mai stiu ce a anuntat. Da’oricum nu m-am suparat pe el, fiindca mie imi placea mai mult problemele matematice de mare inteligenta care le formula ca sa-l incurce pe Dedu. Deci, il vrem inapoi pe Florin. Altfel, pe 31 decembrie vom iesi la protest si vom da jos Guvernul de incompetenti, ca daca era saracu´ din Teleorman ne spunea si acum cand e frig sau cald", a declarat cu lacrimi in ochi o vecina de bloc a fostei vedete Pro.

 

Comentarii