Bătaie pe Arena Naţională, înaintea meciului România - Serbia! Vezi pentru ce mesaje au fost atacaţi sârbii de către forţele de ordine!

Cu doar trei ore înaintea confruntării din Liga Naţiunilor, dintre România şi Serbia, o bătaie în toată regula s-a încins între câteva sute de suporteri sârbi şi forţele Jandarmeriei prezente pe Naţional Arena. Cei care au deschis ”ostilităţile” au fost jandarmii, aceştia acuzând ”provocările” venite din partea fanilor sârbi, mai precis sloganurile anti PSD. 

Galeria sârbilor a suprins forţele de ordine, Jandarmeria fiind convinsă că fotbaliştii din Serbia nu vor fi susţinuţi azi de suporteri. După cum se ştie, galeriile rivalelor din Belgrad, Partizan şi Steaua Roşie, sunt supărate pe prestaţia slabă a Serbiei la Cupa Mondială din Rusia şi, imediat după terminarea turneului final, au luat decizia de a nu mai încuraja naţionala. La meciul tur, de la Belgrad, sârbii au fost susţinuţi de câteva mii de fani, iar federaţia a acordat nu mai puţin de 10.000 de bilete unor copii din şcolile de lângă Belgrad pentru a încerca să umple stadionul. 

Comentarii