Azi ne bronzăm cu mâinile la spate! Jandarmii se luptă cu gunoaiele pe plaja din Vama Veche!

Pentru că mâine e iar zi de proteste în Piaţa Victoriei, iar Guvernul nu doreşte ca arma sa defensivă să îşi iasă din pulan, Jandarmeria şi-a trimis angajaţii să îşi menţină tonusul într-o confruntare corp la corp cu gunoaile de pe plaja din Vama Veche.

Evenimentul a fost transformat într-o acţiune de imagine de către Ministerul Afacerilor Interne. ”Este o plajă frumoasă şi o zonă de coastă minunată, dar, din păcate, observăm că este mai mult gunoi decât ne-ar plăcea să vedem. Prin acţiunea de astăzi încercăm să transmitem şi un mesaj, ca oamenii să fie mai receptivi la problemele de mediu provocate de gunoi şi poate ca în viitorul sezon să nu-l mai arunce pe plajă”, se arată într-un comunicat al MAI.

Precauţi, concesionarii plajelor din Vama Veche au împânzit însă locul cu pancarte de avertisment prin care solicită turiştilor, pentru propria lor siguranţă, să nu se expună la soare în picioare şi cu mâinile ridicate, pe perioada în care jandarmii cutreieră plaja, şi să nu agite spray-urile cu lotiune de plajă în imediata apropiere a reprezentanţilor Jandarmeriei.

Comentarii