ALARMĂ: Tudor Chirilă legitimat de un jandarm băut - VIDEO

Indragitul actor si cantaret Tudor Chirila este unul dintre cei mai vehementi critici ai actualei guvernari. In contextul in care actiunile menite sa-i scape pe infractori de pedepse si sa le stearga trecutul gaunos se amplifica, Tudor Chirila intoarce scaunul si spune  un ´´NU´´ hotarat  ´´Romanilor care au talentul de a fura si minti cu nerusinare´´.

La ultimul mini-protest pe care l-a infaptuit in fata Guvernului alaturi de fondatorii Asociatiei  Daruieste Viata, actorul a fost legitimat de un jandarm care, daca ar fi fost in carciuma, sigur ar fi horcait sub masa. Ca orice organ platit de noi sa asigure linistea si ordinea publica, marletele mirosea de la o posta a trascau si avea pretentia sa fie bagat in seama.

La intrebarea insistenta ´´ati consumat alcool ?´´, vajnicul aparator al semenilor sai, a renuntat, sau a uitat de ce venise si, rusinat ca bea banii poporului, a plecat. Pai, ce facem, ba, Livule? Cu betivani vrei tu sa aperi tara de drogatii lui Soros? Sau, daca esti cu creierii varza de la tuica, se cheama ca esti patriot, nu ca tradatorii aia care merg pe iarba si prafuri?

 

Comentarii