9 măsuri propuse de Victor Ciorbea pentru protejarea vieţii intime a puşcăriaşilor!

Rusinat de purcoiul nesimtit de bani pe care PSD-ul i-l varsa lunar in cont, Avocatul Poporului, numitul Ciorbea Victor, incearca sa mimeze munca. De curand el s-a aratat foarte ingrijorat de viata intima a detinutilor carora li s-a suspendat dreptul la vizita si a facut o sesizare la Curtea Constitutionala prin care cere:

1. Detinutii inchisi pentru coruptie sa aiba dreptul la 7( sapte) vizite pe saptamana: una cu familia(numai daca au copii) si sase cu secretarele

2. Detinutilor parasiti de neveste sau iubite sa li se asigure, absolut gratuit, creme/unguente la standarde de calitate europeana

3. In plus fata de cei cu probleme de respiratie, polipi, vor fi obligati toti detinutii sa doarma cu gurile deschise pentru a nu mai fi treziti si batuti, la o nevoie, de colegii de celula excitati din varii motive.

4. Pentru ca multi detinuti nu au posibilitati sa-si cumpere produse cosmetice, penitenciarele vor fi obligate prin lege sa realizeze sapunuri artizanale din ciment care vor fi fixate pe gresia de la dusuri

5. Ca sa nu orbeasca de la atata masturbare,practicata adesea doar din plictiseala, detinutilor li se vor administra in fiecare seara picaturi de ochi.

6. Se vor organiza periodic regulat concursuri distractv-educative, la care pot participa si gardienii,  avand ca tema :´´Cine-si bate muta-n cap doar cu vorba buna´´
 
7. Detinutii model vor fi premiati cu o excursie  la bordelurile din Amsterdam, unde vor fi lasati sa priveasca la fetele din vitrine. In momentul cand toti au nadragii umflati de visare, vor fi deplasati in ´´Dansul pinguinului´´ la cea mai apropiata inchisoare, unde se vor linisti cu omologii lor  de alte limbi.  

8. Ca sa nu uite ca, totusi, sunt pedepsiti, celor care-si ispasesc detentia la domiciliu, li se vor asigura vizitatori sportivi de performanta care sa-i bata si sa-i dezmiarda pana la recuperarea totala fata de societate.

9. Infractorii care au furat de-au rupt dar nu ajung la puscarie pentru ca si-au dat singuri legi avantajoase, vor fi iubiti de tot poporul in bostan, pana vor ajunge la groapa de gunoi a istoriei.
 

Comentarii