Viorica Dăncilă, apariţie super-sexy la Feteşti: "Am văzut numai erecţii pozitive!"

Orice schimbare pozitiva in evolutia unui om este de laudat si dovedeste ca respectivul constientizeaza si apreciaza progresul, fiind receptiv la ce se intampla in jurul sau. Daca in urma cu douaj´ de ani o puteai intalni pe tanti Vasilica cu tenisi si broboada carand canistra de gaz lampant pe strazile din Videle, de cand este premier, nu inceteaza sa ne surprinda cu stilul ei aflat intr-o continua transformare. Dupa ce, la inceputul mandatului, ne-a distrat si, in acelasi timp, speriat cu look-ul de pavian cu mantie, ambalat in perdele de Pascani, astazi apetisanta blondina straluceste ca o vedeta de cinema.

Cu ocazia ceremoniei organizata la Baza aeriana 86 de la Fetesti, Viorica, concurand la sex-appeal cu cele mai in voga dive ale momentului, a anuntat introducerea avioanelor F 16 in Serviciul de Lupta Permanenta a Politiei Aeriene. Barbatii din public erau in extaz iar femeile crapau de invidie si nu se mai saturau s-o priveasca pe ravisanta ”Regina a Guvernului”, cum i s-a spus.

”Am vazut numai erectii pozitive la aceasta importanta intalnire. Sper sa fie de bun augur initiativa noastra si va doresc succes!”, si-a incheiat discursul, doamna Dancila, in aplauzele frenetice ale militarilor care, pana in acel moment, isi facusera de lucru cu mainile prin buzunare.
 

Comentarii