Veste proastă pentru infractorii din clasa politică PSD: profesoara Kovesi n-a fost întemniţată!

Cu cateva zile in urma, cand medicul lor de familie, Tudorel, i-a anuntat pe patriotii internati la sectia de Psihiatrie Social Democrata ca exigentul profesor care a vrut sa-i lase repetenti, Codruta Kovesi, va fi anchetata, micutii s-au bucurat de parca ar fi iesit din spital, in excursie la McDonalds.

Astazi, super-corupta care, din spusele infractorului Ghita, a manipulat toti banii Romaniei si totusi locuieste la doua camere intr-o tiganie de bloc, a declarat la iesirea din Parchetul General ca doar i s-a adus la cunostiinta invinuirea si calitatea de suspect, cum de altfel o patesc majoritatea magistratilor carora, interlopii anchetati le fac diverse plangeri.

Oricum, adevarul cel adevarat despre aceasta poveste il vom afla, cu siguranta, la talk-show-urile din aceasta seara, ocazie cu care vom realiza si de ce a aprobat Dragnea un buget de 100 milioane de euro pentru partide.

Pai, o buna parte din purcoiul asta de lovele va merge la coprofilii de serviciu din presa aservita infractorilor care, oricat de mult ar indragi consumul de rahat, mai au nevoie si de un costum scump pentru filmari, o rochie de fite pentru iubita sau de o vacanta de neuitat.

Comentarii