Turcescu dă de pământ cu Florin Iordache: ”Era beat. Degeaba aduci mârlanul în Parlament şi-i dai costum şi cravată!”

Reactiile vehemente si explicatiile de tot felul legate de iesirea halucinanta a Doctorului in Drept si inginerului mecanic Florin Iordache, nu mai contenesc.
 
 
Florin Iordache şi ecoul de vidanjă: ”Realitatea e aia care ţi-o spun io, nu aia care o vezi tu!”
 
In dialogul avut cu jurnalista Andra Miron de la Realitatea tv, sinistrul ales PSD, a uitat ca de cativa ani lucreaza in fruntea tarii, locuind la Bucuresti si a inceput sa urle ca atunci cand bea bere singur prin curtea Intreprinderii de Industrie Locala Caracal.
 
Cu ochii de jurnalist experimentat si ca actual politician care l-a cunoscut si ´´in viu´´ pe Iordache, Robert Turcescu are o explicatie foarte logica:
”Am vazut si eu scena. Va spun sincer ca am injurat in fata televizorului. Acest personaj nu are decat o scuza pentru iesirea avuta cu Andra Miron: era beat maga sau, cel putin, ciugulit. In cazul indivizilor de teapa lui Iordache este valabil 100% proverbul: ”s-a suit scroafa in copac”. Acesti indivizi nu mai accepta nici un fel de critica, sunt convinsi ca stapanesc intreaga tara. Tipologia de azi a PSD este cea a marlanului. Degeaba aduci marlanul in Parlament si-i dai costum si cravata, el tot ca marlanul se comporta!”
 

 

Comentarii