Rareş Bogdan era să fie asasinat în plină stradă!

La cate lucruri ciudate se intampla in Romania in ultimul timp, nimeni nu mai crede in coincidente. Ieri, dupa ce a parasit banca la care facuse cateva operatiuni financiare, fostul realizator RealitateaTV, a plecat spre sediul televiziunii la care cu multa pricepere si talent presteaza.

Rula de cateva minute si brusc a simtit ca este urmarit. Oglinzile retrovizorii ii aratau ca patru masini negre cu geamuri fumurii il flancasera si, practic, nu mai avea scapare nici in fata, nici in spate sau lateral. Degeaba le-a facut el semne interogative, gen ´´ ce se intampla?´´, cei patru ( sau poate mai multi) erau impenetrabili.

O clipa, Rares s-a gandit ca ar fi vorba de aceiasi patru asasini platiti sa-l anihileze pe Dragnea, insa situatia nu ar fi avut nicio logica. Ca o persoana deosebit de bine informata, fostul realizator ´´Jocuri de putere´´, primise de curand pontul cum ca mai marii PSD-ului vor neaparat sa-l reduca la tacere, deci avea toate motivele sa fie speriat.

A gonit cu masina timp de doua ore, prin tot Bucurestiul, pana i s-a terminat benzina. In momentul acela s-au oprit si cele patru masini din care au coborat patru tipi imbracati in costume negre.´´Pana aici mi-a fost, mamica´´, a mai apucat sa spuna Rares. ´´Domnu´ Bogdan, v-ati uitat servieta la banca. Ne scuzati daca v-am speriat´´, a clarificat situatia, unul din cei patru asasini platiti.

 

Comentarii