Radu Mazăre a evadat din închisoare! Vezi imaginea surprinsă de camerele de supraveghere!

Escorta trimisa de Politia Romana pentru a-l aduce in tara pe Radu Mazare s-a trezit intr-o incurcatura de neimaginat.  Tot timpul zborului, baietii si-au facut planuri cum vor petrece cu chefliul Radu cateva zile de neuitat in exotica insula. Din pacate toate visurile s-au destramat din cauza unui incident neprevazut.
 
De frica Justitiei nedrepte din Romania care nu s-a modernizat de cateva secole si inca aresteaza, ca in Evul Mediu, hotii si criminalii, fostul edil constantean a evadat din inchisoarea madagascareza.
 
Profitand ca era inchis intr-o celula realizata din liane impletite, Mazare a folosit un briceag cumparat cu 1000 euro si doua numere (capră şi în genunchi) la dusuri si, deghizat in maimuta numita ”pavianul cu catuse”, o primată maidaneza intretinuta de gardieni si tolerata pe post de mascota, a iesit din celular fara sa-l deranjeze nimeni. Imediat cum a ajuns la gardul puscariei, Mazare a lepadat blana fake, croita din câlţii saltelei, si a sarit parleazul fara niciun fel de dificultate, strigand catre fostii sai paznici, in timp ce si poza la camerele de supraveghere: ”Ati vazut, fraierilor? Nici n-am atins!”
 
Autoritatile sunt in alerta de grad zero pentru ca din acea inchisoare au mai evadat, de-a lungul timpului, peste 120 de detinuti, mai bine de trei sferturi dintre ei intorcandu-se in tarile de origine si reluandu-si, dupa un an sau doi de pauza, ocupatiile obisnuite - ministru, parlamentar, politician in general.
 
Deocamdata se stie doar ca fugarul s-a ascuns in jungla si este ajutat de un trib de canibali care, in majoritatea lor, erau angajati ca liftieri la resortul lui Mazare.
 
Vom reveni cu amanunte.
 

Comentarii