Procuroarea care l-a executat penal pe Dragnea, ameninţată cu puşcăria!

Jurnalista  Ondine Gherguţ scrie că procurorul DNA Alexandra Lancranjan a fost ameninţată că va ajunge la închisoare dacă nu predă Sectiei speciale dosarul Tel-Drum în care este anchetat şi Liviu Dragnea.
 
„Procurorul Alexandra Lăncrănjan de la DNA, care îl ancheteaza pe DRAGNEA, a fost AMENINTAT cu puşcăria daca în 2 zile nu predă dosarul TELDRUM secţiei speciale înfiinţată de TOADER şi PSD.
 
Veniti in strada! Unealta Gh. STAN si subordonata sa Adina FLOREA au trimis azi la DNA un politist judiciarist de la sectia speciala a lui TOADER, cu o ordonanta de preluare a dosarului TELDRUM in care DRAGNEA este urmarit penal!
 
Este a patra oara cand aceasta sectie, special infiintata pentru protejarea infractorilor si santajarea procurorilor, incearca sa preia dosarul TELDRUM de la DNA”, a scris Ondine Ghergut pe Facebook.
 
Un procuror din cadrul Sectiei de investigare a magistratilor  a venit miercuri la DNA pentru a cere dosarul Tel Drum, in care este vizat liderul PSD, Liviu Dragnea, potrivit unor surse judiciare citate de ziare.com.
 
Este pentru a patra oară când Secţia pentru investigarea magistraţilor solicită acest dosar.
 
Alexandra Lăncrăjan este procuroarea care se ocupă de dosarul lui Liviu Dragnea, urmărit penal pentru abuz în serviciu, obţinere de către Tel Drum de fonduri europene cu acte false şi constituire de grup infracţional organizat. 

 

Comentarii