Primarul din Coţofenii din Faţă îşi iubeşte alegătoarele ca nimeni altul: ”Te f%@# de te rup. Nu mă laud… am experienţă”

Lucruri infricosatoare se intampla peste tot in lume indiferent de marimea comunitatii dar ciudatenii ca in fermecatoarele sate romanesti, care si-au pastrat valorile ancestrale, nu vezi nici in filmele americane. In era Internetului si la peste zece ani de cand Romania face parte din Uniunea Europeana, o gramada de alesi si poporului se comporta ca in Evul Mediu, cand alegatorii erau considerati niste biete slugi, iar violul invitatie la vals.

Constantin Carciumaru, primarul comunei doljene Cotofenii din fata, este un romantic incurabil, motiv pentru care reuseste cu greu sa-si tina sentimentele in frau. Este acuzat ca hartuieste femei pe WhatsApp, folosind un limbaj de birjar irezistibil.

"Te f… de te rup. Nu ma laud…am experienta", i-a transmis cocosul din Cotofeni unei doamne, incercand s-o impresioneze cu performantele sale sportive.

Ajuns in atentia prefectului de Dolj, bineinteles ca si nea Costica, ca mai toti colegii sai, a invocat "inscenarea politica", punand totul pe seama adversarilor care i-au spart conturile virtuale pentru a-l santaja.

Atata timp insa cat el nu a facut nicio plangere la Politie, ramane sa-si demonstreze nevinovatia aratand ca, in realitate, nu "f… de rupe".

Comentarii