O celebră jurnalistă îl salută pe binefăcătorul naţiei: "Dragnea! Mă nesimţitule, hoţule şi ticălosule ordinar care eşti"

Printre ineptiile debitate la ultimele iesiri din spital, suferindul lider PSD a afirmat ca soselele din Romania sunt aglomerate pentru ca, sub directa indrumare a genialilor sai guvernanti, a explodat economia de abia se mai tin Germania si Japonia dupa noi. Chiar daca stie ca, cu omul bolnav trebuie sa te porti ´´mai cu manusi´’ si sa nu-l iei in seama ca pe cel intreg la minte, jurnalista Paula Rusu a rabufnit atacand-l extrem de dur.

Iata cuvintele deloc magulitoare postate de Paula la adresa celui care a adus bunastarea, pacea si ´´mai multi bani in buzunarele romanilor´´:

NESIMTIREA LUI DRAGNEA

Nesimţitule, soselele sunt aglomerate fiindcă nici PSD, nici celelalte partide care au fost la guvernare nu au construit în 30 de ani decât 300 de km de autostrada. 10 km pe an, ticălosule.
Penalule, sunt aglomerate fiindcă nu v-a interesat decât să cumpăraţi voturi, nu să construiţi infrastructură. Acum 10 ani făceam de la Bucureşţi la Tg. Mureş 5-6 ore, acum depăşesc 8. Atât să fi explodat economia?

Ticălosule, sunt aglomerate fiindcă nu avem alternativă, trenurile sar de pe sine. CFR îşi bate joc de călători, au băgat nişte vagoane pt. skiuri şi biciclete (cineva deştept), dar un prost le-a scos. Se circulă pe sute de km cu limitare de viteză 30-50 km/h că să nu ajungă în râpă. Şi ne înghesuim grămadă, o ţară de rămaşi acasă, pe şoselele cu două benzi facute acum 70-80 de ani.

Hoţ de fonduri destinate îngrijirii copiiilor, aţi tăiat de la infrastructură, Braşovul aşteaptă un aeroport de 30 de ani.

Blestematule, ţi-ai însuşit Belina, dar pentru transportul pe Dunăre n-ai făcut nimic nici când ai manarit insula, nici când ai fost ministrul Dezvoltării. Porturile de pe malul românesc sunt o ruină, de ne uităm cu ruşine la bulgari.

Intrigantule, singurul „proiect de ţară” pe care l-ai promovat a fost războiul tău personal că să scapi de dosarele de hoţ; un război în care ai mocirlit România.

Sămădău de slugi, n-ai făcut nimic pentru portul Constanţa, cea mai mare poartă de acces a mărfurilor în România. Putea fi egalul Rotterdamului, ai fi putut să-ţi propui să faci coridorul paneuropean construind autostrada Oradea-Constată. Dar nu, de ce să faci autostrada în Ardeal unde te urăsc din suflet până şi oamenii tăi de partid, tu, sultan de mucava, promiţi drum expres Piteşţi-Târgovişte, nu ţi-ar fi ruşine.

Dragi olteni, care-i votaţi pe cei din PSD, şi pe voi va duce Dragnea la sapă de lemn, că pe toată România.

Comentarii